Residence Rofaida

Agadir-ıda Ou Tanane, Founty
Residence Rofaida Genel
Residence Rofaida Öne Çıkan Resim
Residence Rofaida Dış Mekan
Residence Rofaida Dış Mekan
Residence Rofaida İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Residence Rofaida
Lot H, Parcelle 3, Founty Agadir-ıda Ou Tanane, Founty

Agadir (Agadir Kent Merkezi) bölgesindeki Residence Rofaida misafirlere Agadir Plajı) ve Casino Le Mirage ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Agadir Marina ile 6,8 mi (10,9 km) ve Kraliyet Sarayı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 66 odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Apart Daire
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x