Residence Park

Upper Town (yukarı Şehir), Zagreb
Residence Park Öne Çıkan Resim
Residence Park Dış Mekan
Residence Park Dış Mekan
Residence Park Dış Mekan
Residence Park İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Residence Park
Dežmanova 5 Upper Town (yukarı Şehir), Zagreb

Residence Park konaklamanızda Zagreb merkezinde, Strossmayer Promenade ve Museum of Illusions ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Bitmiş İlişkiler Müzesi ile 0,7 km ve Zagreb Kablolu Treni ile 0,7 km mesafede.

Apart dairenin bar/oturma salonu Dezman Bar hafta sonu geç kahvaltı için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon ve uydu kanalları vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Dubleks, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Zemin Kat
Room
Deluxe Apart Daire, Mutfak, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x