Residence Panorama

Eastern Dolomites (bölgesi), Falcade
Residence Panorama Genel
Residence Panorama Genel
Residence Panorama Genel
Residence Panorama Genel
Residence Panorama Öne Çıkan Resim
Image More +83 fotoğraf
Residence Panorama
Loc. Caverson 2 Eastern Dolomites (bölgesi), Falcade

Residence Panorama misafirlere Falcade bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Dolomit ve Biois Vadisi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Fiemme Vadisi ile 11,8 mi (19 km) ve Paneveggio-Pale di San Martino Doğa Parkı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Residence Panorama misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca spa küveti ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Comfort
Comfort Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Attic)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x