Residence Marina

North Adriatic Coast, Jesolo
Residence Marina Öne Çıkan Resim
Residence Marina Dış Mekan
Residence Marina Dış Mekan
Residence Marina Kahvaltı
Residence Marina Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Residence Marina
18 Via Dante Alighieri North Adriatic Coast, Jesolo

Residence Marina misafirlere Jesolo bölgesinde, plaj yakınında, Piazza Marconi Meydanı ile Piazza Drago 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu rezidans Jesolo, Caribe Bay Tema Parkı ile 2,9 mi (4,6 km) ve Jesolo Doğa Tarihi Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca rezidansta belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Istek üzerine oda/kat hizmeti sunulur, mikrodalga fırın istenebilir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x