Résidence Le Chamois d'Or

Northern Alps, Les Belleville
Résidence Le Chamois d'Or Genel
Résidence Le Chamois d'Or Öne Çıkan Resim
Résidence Le Chamois d'Or Dış Mekan
Résidence Le Chamois d'Or Dış Mekan
Résidence Le Chamois d'Or Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Résidence Le Chamois d'Or
Rue du Soleil, Val Thorens Northern Alps, Les Belleville

Résidence Le Chamois d'Or konaklamanızda Les Belleville bölgesinde, Val Thorens Kayak Merkezi ile 0,1 km (0,1 mi) ve Menuires Kayak Teleferiği ile 11,9 km (7,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu kayak dostu rezidans Courchevel 1550 ile 48,3 km (30 mi) ve Courchevel 1650 ile 50,1 km (31,1 mi) mesafede.

Restoranda Résidence Le Chamois d'Or misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 177 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu rezidansta misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (2 Persons)
Comfort
Comfort Stüdyo (4 Persons)
Apart
Apart Daire (6 Persons)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x