Residence Lago 1

Güney İsviçre, Lugano
Residence Lago 1 Genel
Residence Lago 1 Genel
Residence Lago 1 Genel
Residence Lago 1 Genel
Residence Lago 1 Genel
Image More +47 fotoğraf
Residence Lago 1
2 Via Clemente Maraini Güney İsviçre, Lugano

Residence Lago 1 misafirlere Lugano (Lugano Kent Merkezi) bölgesinde, Via Nassa ve Chiesa di Santa Maria degli Angioli ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lugano Gölü ile 0,7 mi (1,1 km) ve Santa Maria degli Angeli ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odada iyi vakit geçirmeniz için 40 inç düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Apart Daire
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x