Residence Joker

North Adriatic Coast, Cavallino-Treporti
Residence Joker Genel
Residence Joker Öne Çıkan Resim
Residence Joker Dış Mekan
Residence Joker Dış Mekan
Residence Joker Dış Mekan
Image More +7 fotoğraf
Residence Joker
Via Fausta, 355 North Adriatic Coast, Cavallino-Treporti

Cavallino-Treporti bölgesindeki Residence Joker misafirlere denize sıfır, Adventure Golf ve Jesolo, Caribe Bay Tema Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Sea Life Jesolo akvaryumu ile 9,4 km (5,9 mi) ve Punta Sabbioni Su Otobüsü ile 9,9 km (6,1 mi) mesafede.

Restoranda Residence Joker misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo (RTA)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x