Residence Inn Slough

Slough
Residence Inn Slough Genel
Residence Inn Slough Genel
Residence Inn Slough Genel
Residence Inn Slough Genel
Residence Inn Slough Genel
Image More +52 fotoğraf
Residence Inn Slough
3 WILLIAM ST , Slough

Residence Inn Slough konaklamanızda Slough merkezinde, Windsor Yarış Pisti ve Legoland® Windsor ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Frogmore Evi ile 6,6 km ve Windsor Kalesi ile 6,7 km mesafede.

Otelin bar/oturma salonu Residence Inn Bar akşam yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 92 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 50-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Slough bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2077 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Family
Family Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Stüdyo,
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x