Residence Inn Lake Charles

Güney Louisiana, Lake Charles
Residence Inn Lake Charles Genel
Residence Inn Lake Charles Genel
Residence Inn Lake Charles Genel
Residence Inn Lake Charles Genel
Residence Inn Lake Charles Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Residence Inn Lake Charles
1591 W Prien Lake Rd Güney Louisiana, Lake Charles

Lake Charles bölgesindeki Residence Inn Lake Charles konaklamanızda, Golden Nugget Kumarhanesi ve Avail Hospital Lake Charles ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Lauberge Casino Lake Charles ile 1,2 mi (1,9 km) ve Magnolia Square Shopping Center ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Residence Inn Lake Charles misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 92 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç Akıllı televizyonlar ve dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x