Residence Inn by Marriott Casper

Güneydoğu Wyoming, Casper
Residence Inn by Marriott Casper Genel
Residence Inn by Marriott Casper Genel
Residence Inn by Marriott Casper Genel
Residence Inn by Marriott Casper Genel
Residence Inn by Marriott Casper Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Residence Inn by Marriott Casper
4930 East 2nd Street Güneydoğu Wyoming, Casper

Casper bölgesindeki Residence Inn by Marriott Casper konaklamanızda, Eastridge Mall ve North Platte River ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Wyoming Medical Center ile 2,5 mi (4 km) ve Nicolaysen Sanat Müzesi ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

Residence Inn by Marriott Casper misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 99 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 40-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize masa, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve açık tenis kortu vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Casper bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 460 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Mobility/Hearing Accessible, Tub)
Room
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Hearing Accessible)
Room
Süit, 1 Yatak Odası (Mobility/Hearing Access, Roll-In Shwr)
Room
Süit, 2 Yatak Odası (Mobility/Hearing Accessible, Tub)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x