Residence Inn By Marriott Brownsville

Teksas Gulf Coast, Brownsville
Residence Inn By Marriott Brownsville Genel
Residence Inn By Marriott Brownsville Genel
Residence Inn By Marriott Brownsville Genel
Residence Inn By Marriott Brownsville Genel
Residence Inn By Marriott Brownsville Öne Çıkan Resim
Image More +30 fotoğraf
Residence Inn By Marriott Brownsville
3975 N Expressway Teksas Gulf Coast, Brownsville

Residence Inn By Marriott Brownsville konaklamanızda Brownsville merkezinde, Sunrise Mall Alışveriş Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Brownsville Sports Park Spor Kompleksi ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Valley Baptist Tıp Merkezi ile 6 km (3,8 mil) ve Gladys Porter Hayvanat Bahçesi ile 7,1 km (4,4 mil) mesafede.

Residence Inn By Marriott Brownsville misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 102 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler 5 mil içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Brownsville bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 400 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x