Residence Il Borgo

Orosei Körfezi, Sos Alinos
Residence Il Borgo Öne Çıkan Resim
Residence Il Borgo Dış Mekan
Residence Il Borgo Dış Mekan
Residence Il Borgo Oda Düzeni
Residence Il Borgo Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Residence Il Borgo
Via Sa Conzola Orosei Körfezi, Sos Alinos

Residence Il Borgo misafirlere Orosei bölgesinde, plaj yakınında, Parco Naturale di Bidderosa ve Cala Liberotto Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Spiaggia di Porto Corallo ile 0,9 mi (1,4 km) ve Spiaggia Sa Mattanosa ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Residence Il Borgo misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 200 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 30 inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca kuaför, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 Adults)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (5 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x