Résidence Ibaia

French Basque Country, Hendaye
Résidence Ibaia Öne Çıkan Resim
Résidence Ibaia Dış Mekan
Résidence Ibaia Dış Mekan
Résidence Ibaia Dış Mekan
Résidence Ibaia Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Résidence Ibaia
76 avenue des Mimosas French Basque Country, Hendaye

Résidence Ibaia misafirlere Hendaye bölgesinde, okyanus kıyısında, Biscay Körfezi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Hendaye Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu rezidans Plage des Deux Jumeaux ile 1,5 mi (2,3 km) ve Dioxka Golf Academie ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Résidence Ibaia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu rezidansta misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Stüdyo, Balkon
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x