Residence House Aramis Down Town

Milano
Residence House Aramis Down Town Genel
Residence House Aramis Down Town Genel
Residence House Aramis Down Town Genel
Residence House Aramis Down Town Öne Çıkan Resim
Residence House Aramis Down Town Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Residence House Aramis Down Town
Via Mortara 2 corner Viale Gorizia 6 , Milano

Residence House Aramis Down Town misafirlere Milano (Navigli) bölgesinde, Santa Maria delle Grazie Kilisesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Milano Katedrali ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Basilica di Sant'Ambrogio ve Leonardo da Vinci Bilim ve Teknoloji Müzesi yakınındadır.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (kindly inform about arrival time)
Room
Üç Kişilik Oda (kindly inform about arrival time)
Room
Camera Queen City View (kindly inform about arrival time)
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda (kindly inform about arrival time)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x