Residence Hôteliere la Cerisaie

Saulx-les-Chartreux
Residence Hôteliere la Cerisaie Genel
Residence Hôteliere la Cerisaie Öne Çıkan Resim
Residence Hôteliere la Cerisaie Dış Mekan
Residence Hôteliere la Cerisaie Dış Mekan
Residence Hôteliere la Cerisaie Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Residence Hôteliere la Cerisaie
9 rue de la Cerisaie , Saulx-les-Chartreux

Saulx-les-Chartreux bölgesindeki bu apart otel misafirlere banliyöde, L'autodrome de Linas-Montlhéry Yarış Pisti ve Espace Jean Monnet ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Louvre Müzesi ile 14,6 mi (23,5 km) ve Notre Dame Katedrali ile 16,1 mi (25,9 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri haftada bir verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık tenis kortu ve sauna bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı ve banket salonu sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Saulx-les-Chartreux bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 215 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x