Residence Hotel Riviera Calabra

Costa Degli Dei, Marina di Zambrone
Residence Hotel Riviera Calabra Genel
Residence Hotel Riviera Calabra Genel
Residence Hotel Riviera Calabra Genel
Residence Hotel Riviera Calabra Öne Çıkan Resim
Residence Hotel Riviera Calabra Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Residence Hotel Riviera Calabra
via Marina snc Costa Degli Dei, Marina di Zambrone

Zambrone bölgesindeki Residence Hotel Riviera Calabra misafirlere deniz kıyısında, Zambrone Beach ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve St. Nicholas Briatico Kilisesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Michelino Plajı ile 4,6 mi (7,5 km) ve Irene Kulesi ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Dairenin restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor, ayrıca oda servisi imkanı var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu Akdeniz stili dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 people)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (6 people)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x