Residence Hotel Les Ducs De Chevreuse

Chevreuse
Residence Hotel Les Ducs De Chevreuse Öne Çıkan Resim
Residence Hotel Les Ducs De Chevreuse Dış Mekan
Residence Hotel Les Ducs De Chevreuse Dış Mekan
Residence Hotel Les Ducs De Chevreuse Dış Mekan
Residence Hotel Les Ducs De Chevreuse Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Residence Hotel Les Ducs De Chevreuse
7 Route De Choisel , Chevreuse

Residence Hotel Les Ducs De Chevreuse misafirlere Chevreuse bölgesinde, golf sahasına yakın, Haute Vallée de Chevreuse Regional Natural Park yakınında ve Masin du Parc Naturel de la Haute Vallee de Chevreuse ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu apart daire Versay Sarayı ile 18,5 mi (29,8 km) ve La Madeleine Şatosu ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 8.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 44 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablolu İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafilere bebek bakımı (ücretli) ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Chevreuse bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 11 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo
Traditional
Traditional Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Traditional
Traditional Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x