Residence Gran Duca

Etruscan Sahili, Livorno
Residence Gran Duca Öne Çıkan Resim
Residence Gran Duca İç Mekan
Residence Gran Duca Kahvaltı
Residence Gran Duca Yerinde Yemek
Residence Gran Duca Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Residence Gran Duca
Via Enrico Tellini, 5 Etruscan Sahili, Livorno

Residence Gran Duca misafirlere Livorno bölgesinde, plaj yakınında, Monumento dei Quattro Mori ile Port of Livorno 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Livorno Limanı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Villa Romana ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 13 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x