Residence Gloria

Margine Coperta-Traversagna
Residence Gloria Öne Çıkan Resim
Residence Gloria Dış Mekan
Residence Gloria Dış Mekan
Residence Gloria Dış Mekan
Residence Gloria Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Residence Gloria
Via delle Saline, 18 , Margine Coperta-Traversagna

Montecatini Terme bölgesindeki bu rezidans konaklamanızda, Terme di Montecatini Spa Merkezi ve Piazza del Popolo ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu rezidans Excelsior Kaplıcası ile 0,4 mi (0,6 km) ve Leopoldine Kaplıcası ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Size özel, balkon vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri haftada bir verilmeketdir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x