Résidence du sud

Agadir-ıda Ou Tanane, Agadir
Résidence du sud Öne Çıkan Resim
Résidence du sud Dış Mekan
Résidence du sud İç Mekan
Résidence du sud Oda Düzeni
Résidence du sud Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Résidence du sud
Lot 218 Haut Founty Agadir-ıda Ou Tanane, Agadir

Bu apart daire konaklamanızda Agadir merkezinde, Kraliyet Sarayı ve La Medina D'agadir ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu daire Souk El Had ile 2,2 km (1,4 mi) ve Sinagog ile 3 km (1,9 mi) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Misafirler için dairede bir Tempur-Pedic yatak mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları izlenebilen bir 42-inç düz ekran televizyon var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Appartement
Appartement Dream, 2 chambres terrasse (Soleil 3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x