Résidence DOMITYS L'Aigrette Bleue

Opal Coast, Abbeville
Résidence DOMITYS L'Aigrette Bleue Genel
Résidence DOMITYS L'Aigrette Bleue Öne Çıkan Resim
Résidence DOMITYS L'Aigrette Bleue Dış Mekan
Résidence DOMITYS L'Aigrette Bleue Dış Mekan
Résidence DOMITYS L'Aigrette Bleue Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Résidence DOMITYS L'Aigrette Bleue
74 Boulevard de la Portelette Opal Coast, Abbeville

Résidence DOMITYS L'Aigrette Bleue misafirlere Abbeville merkezinde, Saint-Vulfran Katedrali ve Boucher de Perthes Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan apart daire Baie de Somme Irmak Ağzı ile 9,8 mi (15,7 km) ve Emonville Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz kapalı havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire
Stüdyo
Stüdyo
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x