Résidence Dolce Paese

Algajola
Résidence Dolce Paese Öne Çıkan Resim
Résidence Dolce Paese Dış Mekan
Résidence Dolce Paese Dış Mekan
Résidence Dolce Paese Dış Mekan
Résidence Dolce Paese Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Résidence Dolce Paese
Vigna al Porto 17 , Algajola

Bu rezidans misafirlere Algajola bölgesinde, plajda ve Aregno Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan rezidans Plage de Ghjunchitu ile 2,8 mi (4,6 km) ve Sant'Ambroggio ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Oteldeki 6 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Misafirler için fırın, set üstü ocak ve bulaşık makinesi olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve 65-inç Akıllı televizyonlar var. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, geniş duş başlığı ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca ütü/ütü masası isteyebilirsiniz.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Açık havuz, kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu rezidansta etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, Deniz Manzaralı, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x