Residence Costazzurra

Conero Riviera, Grottammare
Residence Costazzurra Genel
Residence Costazzurra Öne Çıkan Resim
Residence Costazzurra Dış Mekan
Residence Costazzurra Dış Mekan
Residence Costazzurra Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Residence Costazzurra
Via Malta 2 Conero Riviera, Grottammare

Grottammare bölgesindeki Residence Costazzurra misafirlere okyanus kıyısında, Palazzina Azzurra Sanat Müzesi ve San Benedetto del Tronto Limanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı rezidans Viale Secondo Moretti ile 1,9 mi (3,1 km) ve Gualtieri Kulesi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca rezidansta oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Kapalı havuz, spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x