Residence Corail Royal Plage

Tabarka
Residence Corail Royal Plage Öne Çıkan Resim
Residence Corail Royal Plage Dış Mekan
Residence Corail Royal Plage Dış Mekan
Residence Corail Royal Plage Kahvaltı
Residence Corail Royal Plage Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Residence Corail Royal Plage
544, Avenue 14 Janvier , Tabarka

Residence Corail Royal Plage misafirlere Tabarka bölgesinde, plajda, Port de Plaisance Marina Tabarka ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Tabarka Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Tarbarka Limanı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Tabarka Kalesi ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

60 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x