Résidence Château Du Mée

Le Mee-sur-Seine
Résidence Château Du Mée Genel
Résidence Château Du Mée Genel
Résidence Château Du Mée Genel
Résidence Château Du Mée Genel
Résidence Château Du Mée Öne Çıkan Resim
Image More +18 fotoğraf
Résidence Château Du Mée
571 Avenue Jean Monnet , Le Mee-sur-Seine

Le Mee-sur-Seine bölgesindeki bu rezidans konaklamanızda Seine ve Forêt de Fontainebleau ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu rezidans Chateau de Fontainebleau ile 12,8 mi (20,6 km) ve Chateau de Vaux-le-Vicomte ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca rezidansın kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Banyoda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Bu rezidansta etkinliklerde kullanılmak üzere 7 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x