Residence Baco da Seta

North Adriatic Coast, Mestre
Residence Baco da Seta Öne Çıkan Resim
Residence Baco da Seta Dış Mekan
Residence Baco da Seta Dış Mekan
Residence Baco da Seta Dış Mekan
Residence Baco da Seta Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Residence Baco da Seta
Via Bernardo Bellotto, 32 North Adriatic Coast, Mestre

Residence Baco da Seta misafirlere Mestre merkezinde, Ospedale dell'Angelo ve Auchan ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu rezidans St. Mark's Meydanı ile 9,3 mi (15 km) ve Grand Canal (Büyük Kanal) ile 8,9 mi (14,2 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Baco da Seta ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu rezidansta misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x