Residence Alle Palme

Trentino Ski West, Italian Alps
Residence Alle Palme Genel
Residence Alle Palme Genel
Residence Alle Palme Genel
Residence Alle Palme Genel
Residence Alle Palme Genel
Image More +54 fotoğraf
Residence Alle Palme
Viale Clementino Vannetti, 5 Trentino Ski West, Italian Alps

Riva del Garda bölgesindeki Residence Alle Palme misafirlere plaj yakınında, Kongre Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Fraglia Vela Riva Yelkencilik Kulübü ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu rezidans La Rocca ile 0,6 km (0,4 mil) ve Apponale Kulesi ile 1,4 km (0,9 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (no Balcony)
Superior
Superior Apart Daire, 3 Yatak Odası, 2 Banyolu
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, 2 Banyolu
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (no Balcony)
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x