Résidence Alexane

Northern Alps, Samoens
Résidence Alexane Genel
Résidence Alexane Genel
Résidence Alexane Genel
Résidence Alexane Genel
Résidence Alexane Genel
Image More +56 fotoğraf
Résidence Alexane
Avenue des Loisirs Northern Alps, Samoens

Résidence Alexane misafirlere Samoens bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Jaysinia Alp Stili Botanik Bahçeleri ve Samoens Kayak Tatil Merkezi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı rezidans Avoriaz Kayak Merkezi ile 7,5 mi (12,1 km) ve Les Gets Kayak Merkezi ile 8,2 mi (13,1 km) mesafede.

Résidence Alexane misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 65 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu rezidansta etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x