Residence Albachiara

Rimini Coast, Bellariva
Residence Albachiara Genel
Residence Albachiara Genel
Residence Albachiara Öne Çıkan Resim
Residence Albachiara Dış Mekan
Residence Albachiara Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Residence Albachiara
Viale Parma, 18 Rimini Coast, Bellariva

Residence Albachiara misafirlere Rimini bölgesinde, deniz kıyısında, Rimini Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Viale Regina Elena ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Fiera di Rimini ile 5,9 mi (9,5 km) ve Minyatür İtalya ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca bebek bakımı, ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Stüdyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x