Reserva rede e mar

Porto de Pedras
Reserva rede e mar Öne Çıkan Resim
Reserva rede e mar Dış Mekan
Reserva rede e mar Dış Mekan
Reserva rede e mar Dış Mekan
Reserva rede e mar Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Reserva rede e mar
Alameda Deraldo campos 149 , Porto de Pedras

Reserva rede e mar misafirlere Porto de Pedras bölgesinde, plajda ve Praia do Patacho ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pousada otel Lages Beach ile 2,2 mi (3,6 km) ve Tatuamunha Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Pousada otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 plaj barı ideal. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x