Renvyle House Hotel

Batı İrlanda, Renvyle
Renvyle House Hotel Genel
Renvyle House Hotel Genel
Renvyle House Hotel Genel
Renvyle House Hotel Genel
Renvyle House Hotel Genel
Image More +37 fotoğraf
Renvyle House Hotel
Renvyle Connemara Batı İrlanda, Renvyle

Renvyle House Hotel konaklamanızda Renvyle bölgesinde, Renvyle Plajı ile 1,4 km (0,9 mi) ve Lettergesh Plajı ile 8,7 km (5,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kylemore Manastırı ile 10,4 km ve Connemara Ulusal Parkı ile 10,7 km mesafede.

Otelin restoranı misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 68 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortları, sauna ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu Edward dönemi stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x