Rent Holding

Doğu Romanya, Yaş
Rent Holding Öne Çıkan Resim
Rent Holding Dış Mekan
Rent Holding Oda Düzeni
Rent Holding Oda Düzeni
Rent Holding Oda Düzeni
Image More +61 fotoğraf
Rent Holding
Strada 14 Decembrie 1989 Doğu Romanya, Yaş

Iasi bölgesindeki Rent Holding konaklamanızda, Birlik Meydanı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Iasi Üniversitesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu daire St Spiridon's Monastery ile 0,2 mi (0,4 km) ve Birlik Müzesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Vintage
Vintage Apartment
Style
Style Apartment
Classic
Classic Apart Daire
Marble
Marble Apartment
Wise
Wise Apartment
Loft
Loft Apartment
Swiss
Swiss Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x