Renaissance Hangzhou Northeast Hotel

Doğu Çin, Hangzhou
Renaissance Hangzhou Northeast Hotel Genel
Renaissance Hangzhou Northeast Hotel Genel
Renaissance Hangzhou Northeast Hotel Genel
Renaissance Hangzhou Northeast Hotel Genel
Renaissance Hangzhou Northeast Hotel Genel
Image More +65 fotoğraf
Renaissance Hangzhou Northeast Hotel
No 607 Renmin Ave, Nanyuan St Yuhang District Doğu Çin, Hangzhou

Renaissance Hangzhou Northeast Hotel misafirlere Hangzhou merkezinde, Yüzyıl Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Happy Seasons Park ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Jinghang Grand Canal Hangzhou ile 10,2 mi (16,5 km) ve Tangqi Ancient Town ile 10,2 mi (16,5 km) mesafede.

Çin mutfağı alanında uzman olan Wan Li Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 172 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Ayrıca iyi vakit geçirmeniz için iPod takma konsolu ve şifreli televizyon kanalları sunulur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için 24 saat açık sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna vardır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Hangzhou bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1650 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Club Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Club Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Club Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x