Remal Hotel

Al Gharbia, Al Ruwais
Remal Hotel Genel
Remal Hotel Genel
Remal Hotel Genel
Remal Hotel Genel
Remal Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Remal Hotel
Al Ruwais Al Gharbia, Al Ruwais

Al Ruwais bölgesindeki Remal Hotel konaklamanızda, Gayathi Tıp Merkezi ile 19,4 mi (31,3 km) ve Sir Bani Yas Adası İskelesi ile 23,3 mi (37,6 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sir Bani Yas Adası Plajı ile 31,3 mi (50,4 km) mesafede.

Remal Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 206 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Royal
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x