Relax Hotel Restaurant Pip Margraff

East Cantons, Sankt-Vith
Relax Hotel Restaurant Pip Margraff Genel
Relax Hotel Restaurant Pip Margraff Öne Çıkan Resim
Relax Hotel Restaurant Pip Margraff Dış Mekan
Relax Hotel Restaurant Pip Margraff İç Mekan
Relax Hotel Restaurant Pip Margraff Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Relax Hotel Restaurant Pip Margraff
Hauptstrasse 7 East Cantons, Sankt-Vith

Relax Hotel Restaurant Pip Margraff konaklamanızda Sankt-Vith bölgesinde, Circuit de Spa-Francorchamps Yarış Pisti ile 27,6 km (17,1 mi) ve Kalvarienberg Anıtı ile 33,1 km (20,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Schoenecken Kalesi ile 36 km (22,4 mi) mesafede.

Otelin restoran, misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

30 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 spa küveti ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x