Relax Divers Bohol

Visayan Adaları, Tangnan
Relax Divers Bohol Genel
Relax Divers Bohol Genel
Relax Divers Bohol Genel
Relax Divers Bohol Öne Çıkan Resim
Relax Divers Bohol Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Relax Divers Bohol
Barangay Tangnan Visayan Adaları, Tangnan

Relax Divers Bohol misafirlere Panglao bölgesinde, plaj yakınında ve Hinagdanan Mağarası ile 7 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Alona Plajı ile 6 mi (9,7 km) ve Virgin Adası ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Relax Divers Bohol misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

21 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x