Relais Villa Selvatico

North Adriatic Coast, Roncade
Relais Villa Selvatico Öne Çıkan Resim
Relais Villa Selvatico Dış Mekan
Relais Villa Selvatico İç Mekan
Relais Villa Selvatico Kahvaltı
Relais Villa Selvatico Oda Manzaraları
Image More +41 fotoğraf
Relais Villa Selvatico
Via Ca Morelli, 27 North Adriatic Coast, Roncade

Roncade bölgesindeki Relais Villa Selvatico misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Sile Nehri Bölge Doğa Parkı ve Piazza dei Signori ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu konak otel Treviso Katedrali ile 12,3 km (7,7 mil) ve Noventa di Piave Designer Alışveriş Merkezi ile 16 km (9,9 mil) mesafede.

Relais Villa Selvatico misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki yüz bakımı ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Koloniyel stili konak otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x