Relais Vignale & Spa

Chianti Bölgesi, Radda in Chianti
Relais Vignale & Spa Genel
Relais Vignale & Spa Genel
Relais Vignale & Spa Genel
Relais Vignale & Spa Genel
Relais Vignale & Spa Genel
Image More +167 fotoğraf
Relais Vignale & Spa
Via Pianigiani 9 Chianti Bölgesi, Radda in Chianti

Relais Vignale & Spa konaklamanızda Radda in Chianti bölgesinde, Castello d'Albola Üzüm Bağları ve Şaraphanesi ile 5,6 km (3,5 mi) ve Badia a Coltibuono ile 9,3 km (5,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Meleto Kalesi ile 10,4 km ve Brolio Kalesi ile 18,8 km mesafede.

Ristorante Vignale restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 41 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti, sauna ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Veranda, Bahçeli
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Süit,
Süit, Veranda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Small
Small Apartment Belvedere, vista vallata
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda (vista strada)
Room
Junior Stüdyo Süit
Room
Süit, Balkon
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x