Relais San Michele

İtalya Gölleri, Italian Alps
Relais San Michele Öne Çıkan Resim
Relais San Michele Dış Mekan
Relais San Michele Dış Mekan
Relais San Michele Dış Mekan
Relais San Michele Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Relais San Michele
Localita O Cason Degli Ulivi 11 İtalya Gölleri, Italian Alps

Rivoli Veronese bölgesindeki Relais San Michele konaklamanızda, Adige Nehri ve Grand'Affi Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Gardaland ile 12 mi (19,4 km) ve Verona Arenası ile 19,3 mi (31,1 km) mesafede.

Duca della Pignata yemek servisi için ideal, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x