Relais San Baio

Cecina Vadisi, Cecina
Relais San Baio Öne Çıkan Resim
Relais San Baio Dış Mekan
Relais San Baio Kahvaltı
Relais San Baio Oda Manzaraları
Relais San Baio Banyo Tipleri
Image More +17 fotoğraf
Relais San Baio
Via della Macchia 5 Cecina Vadisi, Cecina

Cecina bölgesindeki Relais San Baio misafirlere kırsal bölgede, Parco Gallorose Hayvanat Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Golf Club Le Capanne ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Pista Del Mare Srl ile 2,4 mi (3,9 km) ve Tomboli di Cecina Nature reserve ile 2,6 mi (4,3 km) mesafede.

Relais San Baio misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

10 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x