Relais Regina Rosanna

Salento Yarımadası (bölge), Gallipoli
Relais Regina Rosanna Genel
Relais Regina Rosanna Öne Çıkan Resim
Relais Regina Rosanna Dış Mekan
Relais Regina Rosanna Dış Mekan
Relais Regina Rosanna İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Relais Regina Rosanna
Via Lecce, 156 Salento Yarımadası (bölge), Gallipoli

Relais Regina Rosanna misafirlere Gallipoli bölgesinde, plaj yakınında, Rivabella Plajı ve Ionian Sea ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Santa Maria al Bagno Plajı ile 5,6 mi (9 km) ve Parco Acquatico Splash ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca konak otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu konak otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve asansör vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda (Classic)
Junior
Junior Süit
Family
Family Süit
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit (Superior)
Room
Deluxe Süit, Sıcak Su Havuzu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x