Relais Le Chevalier

Vidzeme, Riga
Relais Le Chevalier Genel
Relais Le Chevalier Genel
Relais Le Chevalier Genel
Relais Le Chevalier Dış Mekan
Relais Le Chevalier İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
Relais Le Chevalier
Kalku street 20 Vidzeme, Riga

Relais Le Chevalier misafirlere Riga (Old Town) bölgesinde, Art Nouveau Buildings ve Mikhail Chekhov Riga Russian Theatre yakınında. Bu 4 yıldızlı otel Letonya Ulusal Operası ile 0,4 mi (0,6 km) ve Laima Saati ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Double Room, 1 Queen Bed, Inner hotel space view
Small
Small Double room, No windows
Superior
Superior Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Double Room, Inner hotel space view
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Luxury
Luxury Suite, 1 Queen bed and 1 Sofa, City View
Superior
Superior Twin Room, Inner hotel space view

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x