Relais la Pieve Vecchia

Cecina Vadisi, Riparbella
Relais la Pieve Vecchia Genel
Relais la Pieve Vecchia Genel
Relais la Pieve Vecchia Dış Mekan
Relais la Pieve Vecchia Dış Mekan
Relais la Pieve Vecchia Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Relais la Pieve Vecchia
Località Pieve Vecchia 12 Cecina Vadisi, Riparbella

Riparbella bölgesindeki Relais la Pieve Vecchia konaklamanızda La Regola Azienda Vitivinicola Şaraphanesi ve Villa Romana di San Vincenzino Arkeoloji Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu resort otel Parco Avventura Il Giardino Sospeso Macera Parkı ile 4,1 mi (6,7 km) ve Hermann Geiger Kültür Vakfı ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Relais la Pieve Vecchia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

35 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Riparbella bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Room
Classic Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Veranda
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x