Relais Forte Benedek - Adults Only

Pastrengo
Relais Forte Benedek - Adults Only Öne Çıkan Resim
Relais Forte Benedek - Adults Only Dış Mekan
Relais Forte Benedek - Adults Only Dış Mekan
Relais Forte Benedek - Adults Only Dış Mekan
Relais Forte Benedek - Adults Only Dış Mekan
Image More +82 fotoğraf
Relais Forte Benedek - Adults Only
Via Morsella 12 , Pastrengo

Pastrengo bölgesindeki Relais Forte Benedek - Adults Only konaklamanızda, Garda dei Villa dei Cedri Termal Parkı ve Adige Nehri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Gardaland ile 7,7 mi (12,4 km) ve Verona Arenası ile 12,5 mi (20,1 km) mesafede.

Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bitişik şaraphane, açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Stüdyo Süit
Royal
Royal Stüdyo Süit
Room
Junior Stüdyo Süit
Room
Deluxe Stüdyo Süit
Room
Premium Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x