Relais Florian Maison

Italian Alps
Relais Florian Maison Genel
Relais Florian Maison Öne Çıkan Resim
Relais Florian Maison Dış Mekan
Relais Florian Maison Dış Mekan
Relais Florian Maison Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Relais Florian Maison
Via Madonna d'Argon 4/6 , Italian Alps

Relais Florian Maison misafirlere San Paolo d'Argon bölgesinde, havaalanı yakınında ve Suardi Küçük Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel San Isidoro Trescore Balneario Hastanesi ile 2,6 mi (4,2 km) ve Villa Canton ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Umberto De Martino ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

6 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Bois de Champagne)
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda (Gourmand)
Room
Junior Süit (Terra d'Ombra)
Room
Süit (Nota d'Incanto)
Room
Süit (Ma Maison)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x