Relais De L'ourika

Al Haouz, Ghmate
Relais De L'ourika Öne Çıkan Resim
Relais De L'ourika Dış Mekan
Relais De L'ourika İç Mekan
Relais De L'ourika Yerinde Yemek
Relais De L'ourika Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Relais De L'ourika
Km 25 Route de l'Ourika Douar Ait Rais, Commune Ait Gmat Al Haouz, Ghmate

Ghmate bölgesindeki Relais De L'ourika konaklamanızda, Anima Bahçesi ve Aqua Fun Club ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 17,1 mi (27,4 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 13,6 mi (21,8 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Relais misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x