Relais Corte Palmieri

Salento Yarımadası (bölge), Gallipoli
Relais Corte Palmieri Genel
Relais Corte Palmieri Genel
Relais Corte Palmieri Genel
Relais Corte Palmieri Genel
Relais Corte Palmieri Öne Çıkan Resim
Image More +71 fotoğraf
Relais Corte Palmieri
Corte Palmieri, 3 Salento Yarımadası (bölge), Gallipoli

Relais Corte Palmieri misafirlere Gallipoli merkezinde, Ionian Sea ve Purita Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Baia Verde Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Santa Maria al Bagno Plajı ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Premium
Premium Oda
Room
Superior Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x