Relais Corte Guastalla

Sona
Relais Corte Guastalla Genel
Relais Corte Guastalla Öne Çıkan Resim
Relais Corte Guastalla Dış Mekan
Relais Corte Guastalla Dış Mekan
Relais Corte Guastalla Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Relais Corte Guastalla
Via Guastalla Vecchia 11 , Sona

Sona bölgesindeki Relais Corte Guastalla misafirlere bölge parkında, Pico Verde Su Parkı ve Golf Club Verona ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu küçük otel Gardaland ile 9,2 mi (14,7 km) ve Verona Arenası ile 14,2 mi (22,9 km) mesafede.

Küçük otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Private Spa)
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x