Relais Chiaramonte

Sicilya Güney Sahili, Ragusa
Relais Chiaramonte Genel
Relais Chiaramonte Genel
Relais Chiaramonte Öne Çıkan Resim
Relais Chiaramonte Dış Mekan
Relais Chiaramonte Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Relais Chiaramonte
C.da Gisolfo SP 81 Km 7,400 Sicilya Güney Sahili, Ragusa

Ragusa bölgesindeki Relais Chiaramonte konaklamanızda Via del Mare Caddesi ve Duca degli Abruzzi Meydanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan çiftlik oteli Irminio Nehri Doğa Koruma Alanı ile 6,4 mi (10,2 km) ve Playa Grande ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Akşam yemeği için çiftlik otelinin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu çiftlik otelinde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Teras
2
2 Odalı Apart Daire
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, Balkon
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Honeymoon Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x