Relais & Chateaux Yihe Mansions

Nanjing
Relais & Chateaux Yihe Mansions Genel
Relais & Chateaux Yihe Mansions Öne Çıkan Resim
Relais & Chateaux Yihe Mansions Dış Mekan
Relais & Chateaux Yihe Mansions Dış Mekan
Relais & Chateaux Yihe Mansions Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Relais & Chateaux Yihe Mansions
No.3 Jiangsu Road Gulou District , Nanjing

Nanjing (Gu Lou) bölgesindeki Relais & Chateaux Yihe Mansions misafirlere China Pharmaceutical University ve Nanjing Drum Tower (Nankin Trampet Kulesi) ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Nankin Üniversitesi ile 0,8 mi (1,4 km) ve Xuanwu lake ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Çin mutfağı seven misafirler için Yuanxia Mansion ideal; otelde yemek servisi yapan 6 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 31 klimalı odada tablet bilgisayar ve minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine sunulur, ayrıca tren istasyonundan otele ücretsiz transfer hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Süit
Room
Superior Oda
Room
Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x